Skip to main content Skip to footer

Over M.A.C

WAAROM KIEZEN VOOR BASKETBAL BIJ MAC?

Basketbal is een teamsport. Dit team, jouw team is er voor jou en jij bent er voor het team. Daarnaast loopt er nog een trainer rond die je een betere speler maakt.

Die spelers en trainer moeten op je kunnen rekenen als teamspeler. Met andere woorden je hebt verantwoordelijkheden naar je team toe.

Basketbal speel je samen!

Basketbal leren

Je kan basketbal leren en spelen op alle leeftijden: de leeftijden gaan van 6 jaar tot 70+ jaar binnen onze vereniging. Basketbal kan je bijna overal spelen, elk dorp en elke stad heeft wel een aantal buitenvelden om op te spelen en bij M.A.C. kan je terecht om vrienden te maken, fit te blijven en de leukste sport beter te leren!

Wil je ook een keer kijken hoe de pro's basketballen? In Groningen speelt Donar op het hoogste Nederlandse niveau basketbal en kan je het vaak voor ongeveer €15 live meemaken. Thuis op de bank kan je ook genieten van deze prachtige sport, want de wedstrijden van Donar worden regelmatig uitgezonden.

Lijkt het je leuk om te gaan basketballen?

Neem dan een kijkje op onze pagina voor proeftrainingen. Je kan namelijk 3x gratis en vrijblijbend even mee komen doen met onze trainingen.

Meld je aan voor de GRATIS proeftrainingen


Heb je al besloten om lid te worden? Ga dan naar de aanmeldpagina!

Meld je aan als lid