Skip to main content Skip to footer

Trainerscursus van Mathieu ten Dam

Goedenavond (ouders van de) vrienden // vriendinnen van de sport hier even wat MACdedelingen

  1. Dankzij wat hulp van de bond kunnen wij binnenkort een trainerscursus van Mathieu ten Dam [coaching staff van Landstede Hammers Zwolle] organiseren! Hij zal in 4 avonden de FastBreak cursus (https://www.basketball.nl/kennishub/opleidingen-en-educatie/aanbod-nbb-voor-trainers-en-coaches/fast-break/) gaan geven. Hierin komen onderwerpen aan bod zoals coachen, groei-mindset en omgaan met emoties. Mensen die interesse of vragen hebben kunnen mij [Danny P] een berichtje sturen. Graag wel zo snel mogelijk, want we kunnen 17 april al van start! Als ik het goed begrepen heb is de cursus redelijk instap friendly; er komen geen grote uitgebreide portfolio's en proeve van bekwaamheid of andere examens bij kijken.

  2. Afgelopen weekend hebben we 3 mooie wedstrijden gezien; de tribunes waren goed gevuld met enthousiast publiek. Dus via deze weg nogmaals dank aan alle spelers, coaches, tafelaars en supporters voor een mooi weekend! Mochten er nog foto's gemaakt zijn, dan zien we die natuurlijk nog graag verschijnen. Het binnen seizoen nadert helaas wel zijn einde binnenkort, als het goed is wordt er onder andere in Groningen wel weer de 3x3 street league georganiseerd door 3x3unites. Meer info komt nog.

  3. Inmiddels zijn we ook al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zo is de inschrijfbrief voor de competitie afgelopen vrijdag bij ons binnengekomen, dus ik mag weer gaan beginnen met puzzelen met de nieuwe indelingen. Bij deze dan ook het vriendelijke verzoek om deze maand, dus vóór 1 mei! te laten weten of je volgend jaar blijft basketballen en wedstrijden wilt (blijven) spelen.

  4. Na het geluid van enkele ouders zijn we druk aan de gang geweest met een uitgebreid sponsoraanbod. Dit is nogal wat uitzoekwerk, maar we hopen dit eind deze week met jullie te kunnen delen! De ouders die al iets van zich hebben laten horen zullen een persoonlijk berichtje ontvangen, maar we delen het aanbod ook in alle groepen zodat leden/ouders die zich geroepen voelen hier iets mee kunnen doen!